De mkb-branchescan

Als ondernemer sta je elke dag voor belangrijke beslissingen. Wij willen jou daar graag in bijstaan. Daarom attenderen wij je op onze mkb-branchescan. Wanneer je de scan maakt, krijg je een persoonlijk rapport met de positie van jouw onderneming ten opzichte van andere ondernemers in jouw branche.

Deze scan heb je binnen enkele minuten gemaakt en geeft je informatie over het verleden maar ook over de toekomst! Wat zijn de investeringsplannen van jouw branchegenoten voor het komende jaar? Wat zijn jouw persoonlijke kansen, bedreigingen en kritische prestatie indicatoren (kpi’s)? Je krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin je al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht.

Mocht je vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wil je een uitgebreid benchmarkrapport, stel je vragen dan gerust aan ons. Ons kantoor neemt deel aan Branche in Zicht, een platform van onze koepelorganisatie SRA, waarmee wij over unieke kengetallen in jouw branche beschikken. Wij kunnen dus samen met jou je kansen voor het komende jaar in kaart brengen, specifiek binnen je eigen branche. Een persoonlijk advies waarmee je als ondernemer weer steviger in je schoenen staat.

Zet alvast de eerste stap en doe de mkb-branchescan! Ga naar: mkb-branchescan

We zijn benieuwd naar je resultaten.

Met vriendelijke groet,

Gertjan Sierdsma – teamleider MKB