Wij zoeken een (junior) belastingadviseur.

Functieomschrijving

Als junior belastingadviseur krijg jij de kans om samen met een ervaren fiscalist het vak onder de knie te krijgen. Onze organisatie wil voor haar cliënten “van betekenis zijn voor morgen”.

Jij zal je bezighouden met het voortraject van het advies en het daarbij behorende uitzoekwerk voor zowel kantoor Groningen als voor kantoor Delfzijl.

Onderdeel van jouw werkzaamheden zijn ook belastingaangiftes van enkele grotere MKB-ondernemers die je moet verzorgen voor de IB en VPB. Daarnaast ga je mede zorgdragen voor de controle van de aangiftes IB en VPB die door een junior belastingadviseur zijn opgesteld. Dit doe jij voor zowel MKB-klanten als particulieren. Jij dient de aangiftepraktijk op korte termijn zelfstandig te leiden en je zult samen met de senior-belastingadviseur(s) het advieswerk oppakken.

d&u accountants en adviseurs is op zoek naar een kandidaat die een snelle ontwikkeling laat zien en die in 3-5 jaar zelfstandig het advieswerk voor haar organisatie kan verzorgen.

Functie-eisen

•       Afgeronde HBO Fiscaal, Recht & Economie en/of WO-opleiding;

•       Relevante werkervaring is een pré.

Competenties

  • ben je integer, objectief, deskundig en zorgvuldig
  • ambitieus
  • weet je risico’s te onderkennen
  • kun je je onafhankelijk opstellen van de klant en
  • ben je hiernaast sociaal en communicatief vaardig?

Ben je fulltime dan wel minimaal 4 dagen beschikbaar? Dan ben jij wellicht de junior belastingadviseur die d&u accountants en adviseurs zoekt voor haar fiscale advies- en aangiftepraktijk.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie op het e-mailadres: jacobalberts@du-accountants.nl.

Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op en vraag naar Jacob Alberts.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature stellen wij niet op prijs.