vacature administratie medewerk(st)er

Al meer dan een eeuw lang zijn wij een financieel dienstverlenende organisatie met een missie om van betekenis te kunnen zijn voor de toekomst van onze eigen medewerkers en onze klanten. Om dat proces te kunnen blijven ondersteunen hebben we ook een goede administratief medewerk(st)er nodig.

Wij zoeken een vervanging van onze huidige administratieve medewerkster die tegen het einde van het jaar met pensioen zal gaan. We hebben dus nog even de tijd, maar als je je geïnteresseerd bent naar aanleiding van de hieronder genoemde taakomschrijving mag je natuurlijk reageren.

Wat zijn zoal de taken van deze administratieve kracht?

  1. Opmaken van jaarrekeningen (waaronder een (lichte) consolidatieproces);
  2. Interne (maand)rapportage;
  3. Controlerende en analyserende werkzaamheden;
  4. Inkoop administratie inclusief crediteurenbeheer;
  5. Verkoop administratie inclusief debiteuren beheer;
  6. Inboeken/ lezen van bankmutaties;
  7. Voeren van salarisadministratie;
  8. Een bijdrage leveren aan het continu ontwikkelen van een effectieve en efficiëntere eigen werkomgeving (en dus ook voor anderen);

Onze organisatie is overzichtelijk en we schatten daarom in dat je met 80% dienstverband de taken wel kunt realiseren. Wil je full time werken? Dan bespreken we met jou of dat ook tot de mogelijkheden behoort.

Wij werken voornamelijk met Unit4 software, dus als je daarin thuis bent is dat een pré.

We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, dus enige jaren ervaring vinden wij belangrijk. Maar Je werkt ook samen met professionals die je altijd even kunnen helpen als je een specifieke vraag hebt.

Denk je dat dit een interessante werkomgeving is? Neem dan gerust contact op met Aart Veldman (aartveldman@du-accountants.nl).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.