accountancy

Kwalitatief goed jaarwerk is de financiële basis van je onderneming. Maar bij ons is het meer. Samen kijken we wat de betekenis van de cijfers is voor jouw
toekomst. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen, op het juiste moment.

controle van financiële verantwoordingen

Ons kantoor beschikt over een WTA-vergunning van de AFM. Als relatief klein kantoor zijn wij hier niet alleen trots op, het maakt ook dat wij de jaarrekeningen van grote(re) bedrijven mogen controleren. Wij doen dit met een zeer ervaren team van registeraccountants. Door de jarenlange ervaring kan de controle zodanig worden ingericht dat de werkzaamheden op een zeer efficiënte wijze kunnen worden uitgevoerd.

 

beoordelen financiële verantwoordingen

De beoordelingsopdracht wordt in de praktijk relatief weinig toegepast. Toch is het een prima alternatief voor een controle-opdracht. Zeker als de financiële verantwoording relatief niet groot is en de belanghebbende partij (lees: derde) toch een grotere betrouwbaarheid wil dan bij een samenstellingsopdracht.

 

samenstellen van financiële verantwoordingen

De samenstelopdracht is de meest voorkomende opdracht. Een team van zeer ervaren medewerkers voert deze werkzaamheden uit. Geen fratsen; gewoon to-the-point werken naar een jaarrekening die u als ondernemer het noodzakelijke inzicht geeft in het reilen en zeilen. Daarnaast geeft het voor externe partijen zoals bijv. investeerders en/of banken de gewenste basis.