agrarisch advies

D&U Advies streeft met Herman Hofstee, Klaas Jan Janssen en Björn Schutter naar eigenzinnige maar haalbare oplossingen. Strategisch agrarisch advies en bijbehorende financiële oplossingen voor de grondgebonden landbouw is de kern. Zij brengen jarenlange kennis en ervaring mee die ze hebben opgedaan in en rondom de agrarische wereld.

Kiezen is de Kunst

Agrarisch ondernemen wordt vaak gezien als het volgen van de trends in de branche. Meelopen met het gros van de agrarische ondernemingen is standaard. Niet té vroeg maar ook niet té laat. Binnen het gegeven van een vast (EU-) beleid en een stabiele, voorspelbare wereldverhouding klopt dat. Maar er is geen sprake meer van een rustig Gemeenschappelijk Landbouwbeleid van de EU, de globalisering en opkomst van Azië hebben alle perspectieven veranderd. Daarnaast speelt het milieu, duurzaamheid en wensen van de consument een steeds belangrijker rol.

Het is aan de agrarische ondernemers en hun adviseurs om hier op in te springen. Hoogwaardige producten leveren, nichemarkten bedienen, opschalen of samenwerken lijkt het parool. En wanneer het anders moet … durf dan te veranderen. Strategie is kiezen, dus bepalen wat je na vandaag NIET meer gaat doen.

d&u Agrarisch Advies, met Herman Hofstee en Klaas Jan Janssen, kan je hierin uitstekend helpen en uitdagen!

Herman Hofstee

Klaas Jan Janssen

Agro Actualiteiten

U kunt onderstaand de agrarische nieuwsbrief, Agro Actualiteiten, downloaden. Wilt u de AgroActualiteiten 6x per jaar automatisch in uw mailbox ontvangen? Meldt u dan aan via de invulvelden rechtsonderdaan deze pagina (kies voor agro) of stuur een mailtje naar agro@du-accountants.nl waarin u aangeeft de nieuwsbrief te willen ontvangen.