salarisadministratie

Onze salarisadministratie verzorgt alle zaken op het gebied van werknemers. Van het opstellen van loonstroken, loonaangiften en pensioenaangiften tot aan journaalposten, SEPA betaalbestanden, arbeidscontracten, verzekeringen en al het jaarwerk voor de diverse instanties.

Salarisadministratie

Alle overzichten zijn eenvoudig te raadplegen en staan veilig in een eigen beveiligde portal ‘online salaris’ te benaderen op deze site via ‘mijn accountant’. Mutaties kunnen wij invoeren en verwerken, maar kunnen ook zelf ingeven worden in de portal.

Met onze ‘employee self service’ kunnen werknemers via een app hun loonstroken en jaaropgaven inzien en is het versturen ervan niet meer nodig.

Om de kwaliteit van de salarisadministratie te waarborgen is Peterina Zeeman (RPP) van de loonafdeling gecertificeerd door het NIRPA(Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting). Peterina is geregistreerd in het Register Payroll Professional (RPP). Hiermee is zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de continu veranderende wet- en regelgeving.

Deze kennis, gecombineerd met adequate software is dé formule voor een efficiënte salarisadministratie.