salarisadministratie

Onze salarisadministratie verzorgt al je zaken op het gebied van je werknemers. Van het opstellen van loonstroken, loonaangiften en pensioenaangiften tot aan journaalposten, SEPA betaalbestanden, arbeidscontracten, verzekeringen en al je jaarwerk voor de diverse instanties.

Salarisadministratie

Alle overzichten zijn eenvoudig te raadplegen en staan veilig in je eigen portal. Mutaties kunnen wij voor je verwerken, maar kan je ook zelf ingeven via de beveiligde portal ‘online salaris’ te benaderen op deze site via ‘mijn accountant’.

Met onze ‘employee self service’ kunnen werknemers via een app hun loonstroken en jaaropgaven inzien en is het versturen ervan niet meer nodig.

Om de kwaliteit van je salarisadministratie te waarborgen is Karin Bos (RPP) van de loonafdeling gecertificeerd door het NIRPA(Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting). Karin is geregistreerd in het Register Payroll Professional (RPP). Hiermee is zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de continu veranderende wet- en regelgeving.

Deze kennis, gecombineerd met adequate software is dé formule voor een efficiënte salarisadministratie.

Onze nieuwsbrief

Elke kwartaal geven wij, de loonafdeling, de nieuwsbrief uit over de actuele wijzigingen van de regel- en wetgeving betreft HR en salarisverwerking. Je kunt de uitgaves hieronder vinden, we horen graag je feedback.