Word jij onze nieuwe assistent accountant agrarische afdeling?

Lees het verhaal van Rianne

Ik ben Rianne, werkzaam op de agrarische afdeling van d&u accountants en adviseurs B.V., en wij zijn op zoek naar een leuke collega.

Voordat ik ging solliciteren, was ik ervan overtuigd dat de accountancy niet voor mij weggelegd was in verband met voorgaande werkervaringen. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kreeg ik al snel te zien dat het er bij d&u anders aan toe gaat. Hier krijg je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen op het tempo dat jij zelf wilt. Daarnaast hangt er ook nog eens een goede werksfeer.

Nu ik hier een poosje werkzaam ben, heb ik zelfs zoveel plezier in mijn werk, dat ik nog door ga studeren om accountant-administratieconsulent te worden. Ook hierin krijg je begeleiding, advies en steun.

Heb jij affiniteit met de agrarische wereld? Ben je goed met cijfers en werk je nauwkeurig?

Wil je graag in een enthousiast en gemotiveerd team werken? Wil je je verder ontwikkelen en doorgroeien? Vind je het leuk om jaarrekeningen samen te stellen en administraties te verwerken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zoals je ziet een erg leuke functie met ook nog eens leuke collega’s. Met als gezamenlijk doel om onze klanten te voorzien van kwalitatief goede verwerking van hun administraties, jaarrekeningen en overige werkzaamheden.

Bij d&u accountants en adviseurs werken we met een team van circa 40 collega’s.

Voor minimaal 3 dagen in de week heeft ons kantoor een vacature voor een spontane, sociale collega.

Heb ik je interesse gewekt? Je kunt telefonisch contact opnemen met Aart Veldman (050-5258955) of via de mail aartveldman@du-accountants.nl. Als je eerst wat meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook contact opnemen met Aart.